Krekkers te sterk voor Hofnar-Bovo dames 1

AALTEN - De Hofnar-Bovo dames hebben geen antwoord kunnen vinden op het sterke spel van Krekkers dames 2. De uitwedstrijd in Mariaparochie, afgelopen zaterdag, ging met 4-0 verloren.

Met in gedachten de uitschakeling in de beker van afgelopen maandag tegen Avior dames 1 vertrok Dames-1 na twee fanatieke trainingen richting Mariaparochie. Met een nagenoeg blessurevrije selectie onder leiding van staf Michiel Makkink en Gertjan Hijink kwamen de Aaltense vrouwen meteen uit de startblokken. Opvolgend werden aan beide kanten punten gescoord, maar Krekkers nam de leiding in het spel met afwisselende en sterke serves, een goede verdediging en een aanvallend vermogen. Dit resulteerde in setwinst voor de thuisploeg, 25-15. Vol overtuiging begonnen dames van Bovo aan de tweede set. Met iets meer servedruk wisten zij punten te verzamelen, maar ondanks de lange rally's nam Krekkers het initiatief. Ook de tweede set ging naar de thuisspelende partij, 25-13. Ondanks diverse wisselingen in opstelling wisten de dames ook in het vervolg geen grip te krijgen op de wedstrijd. De laatste twee sets gingen eveneens verloren, met 25-8 en 25-12, zodar Krekkers de volle winst binnensleepte.
Voor komende zaterdag 14 december staat er een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is het Hengelose Morgana DVO dames 1, bekend vanuit de bekercompetitie. Het duel begint om 16.00 uur.

Meer berichten