Jorn Elburg in actie tijdens het Achterhoeks Menweekend van vorig jaar. Foto: Daniëlle Carrière
Jorn Elburg in actie tijdens het Achterhoeks Menweekend van vorig jaar. Foto: Daniëlle Carrière

Menindoor Vragender op zaterdag 19 januari

VRAGENDER - Regio Mennen Achterhoek houdt op zaterdag 19 januari de indoor mini-marathon op het prachtige Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender.

De mini-marathon is, anders dan voorgaande jaren, op zaterdag. De wedstrijd word verreden over twee manches op tijd. Aan het einde van deze dag is er een grote finale voor alle rubriekswinnaars. Degene die zijn/haar tijd het meest verbetert, wint de finale. Bovendien wordt er een extra prijs beschikbaar gesteld voor de snelste deelnemer van de dag.

Deelname is mogelijk voor startpashouders, hobbyrijders, hobbyrijders Jeugd (tot en met 14 jaar en bixierijders.

Inschrijving kan via Mijn KNHS voor startpashouders. Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro. Het inschrijfgeld voor de jeugd bedraagt 12,50 euro. Bixierijders rijden gratis mee. Hobbyrijders en bixierijders kunnen zich aanmelden door een mail met hun gegevens te sturen naar menverenigingwinterswijk@gmail.com. Wie belangstelling heeft om mee te doen, wordt verzocht zich zo snel mogelijk aan te melden. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Patricia Elsinghorst via tel. 06-51919464 of menverenigingwinterswijk@gmail.com.

Meer berichten