Aalten@Night richt zich ook op kinderen

AALTEN - Voor de derde keer is het op zaterdag 15 december Aalten@Night, de lichtwandeling door het centrum van Aalten om met z'n allen de prachtige feestverlichting te bewonderen. Kinderen kunnen dit jaar met een zelfgemaakt kerstlichtje door de straten gaan. Voorafgaand aan de wandeling zijn er veel leuke activiteiten voor kinderen, en dat is nieuw bij deze editie van Aalten@Night.

Kinderen kunnen tussen 16:00 en 18:00 hun eigen kerstlichtje maken met dank aan Flauwers by Laura en de wijnprinsessen. Zij zijn de hulpjes van de Kerstvrouw en zullen ook meelopen met de wandeling. De Elfen zullen zorgen voor een gezellige en natuurlijk een nuttige voorbereiding op de tocht. Samen met Femke Rijks kunnen de jongens en meisje een kerstdansje instuderen, dat tijdens de wandeling en als afsluiting op de Markt samen gedanst gaat worden met oplichtende staafjes. Ook is er een kerst-kleurwedstrijd en kunnen kinderen een marshmallow roosteren boven het vuur. Om 18:00 uur start de gezamenlijke wandeling vanaf de Markt in Aalten.
Tijdens de wandeling zijn, naast de kerstverlichting boven de straten, ook de extra feestelijk verlichtte etalages te bekijken. Onderweg en als afsluiting op de Markt is er voor iedereen wat lekkers te eten en te drinken, aangeboden door de plaatselijke horeca. Meer informatie op de website.

www.WelkominAalten.nl

Meer berichten