Drukte bij Randstad Doetinchem. Foto: Stephanie Krabbenborg
Drukte bij Randstad Doetinchem. Foto: Stephanie Krabbenborg

Meet & Greet Randstad Achterhoek groot succes

ACHTERHOEK - Donderdagavond 15 november vond er een Meet & Greet bij Randstad in Doetinchem plaats waarbij veertien Achterhoekse bedrijven zich presenteerden aan meer dan honderd nieuwsgierige werkzoekenden.

Bedrijven die aansloten waren onder andere Kramp, Rabelink Logistics en 247 Tailorsteel. Alle veertien bedrijven hebben meerdere vacatures openstaan in de logistiek, techniek en administratie en gingen daarom graag in gesprek met de enthousiaste werkzoekenden. De werkzoekenden kregen bij de vakschool van Randstad meer informatie over opleidingstrajecten in de transport en techniek en er was een vacaturewand met actuele vacatures in de Achterhoek. Een nieuwsgierige werkzoekende wist niet goed wat hij wilde, maar heeft na een goed gesprek een opleidingsplek weten te realiseren bij de vakschool Transport. Als hij zijn opleiding succesvol doorloopt, kan hij over enkele maanden aan de slag als chauffeur. Veel van de 100 werkzoekenden gingen uiteindelijk de deur uit met een sollicitatiegesprek of een opleidingsplaats bij één van de opleidingen van de Randstad Vakschool.

Wegens het grote succes van deze meet & greet en het enthousiasme van de deelnemende bedrijven is Randstad van plan de meet & greet binnenkort te herhalen.

Meer berichten