Kom-Es-An Wintermarkt brengt winterse sferen

AALTEN - Op 24 en 25 november vindt dit jaar de Kom-Es-An Wintermarkt plaats bij de Groene Pleisterplaats op de Haart in Aalten. Aaltense ondernemers presenteren zich bij de in winterse sferen omgetoverde theetuin en B&B De Groene Pleisterplaats.

De Kom- Es-An-Toer werd de afgelopen twee jaar gehouden in de vorm van een bewegwijzerde route die inwoners en recreanten langs sfeervol aangeklede locaties voerde waar activiteiten in kerstsferen plaatsvonden. Dit jaar heeft de organisatie vanwege minder deelnemers een ander concept bedacht. De Kom-Es-An-Toer is als wintermarkt op één locatie te bezoeken.

Programma 24 en 25 november
Ondanks dat het concept anders is dan de afgelopen jaren is er ook dit jaar weer een sfeervol programma bedacht dat genoeg vertier biedt voor jong en oud, voor inwoners en bezoekers van de gemeente Aalten. Bezoekers kunnen genieten van diverse soorten workshops op het gebied van handwerk, portret schilderen, beeldhouwkunst, wilgentenen vlechten, hout branden, brocante en geurwaxjes maken. Ook wordt er gezorgd voor heerlijke hapjes en warme dranken en kunt u deelnemen aan proeverijen.
Er bestaat ook de mogelijkheid om vanaf de locatie een bewegwijzerde wandelroute te volgen van 5 of 10 km. En voor de kinderen is er ook van alles te beleven: ezel rijden, met speksteen werken, spijkerkunst, stokbrood bakken en malen met maalmachientjes.

De 'Kom-Es-An Wintermarkt' is zaterdag 24 november van 14.00 tot 20.00 uur en zondag 25 november, 11.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk. Locatie: De Groene Pleisterplaats, Buninkdijk 12 in Aalten.
Meer informatie over de wintermarkt is te vinden op de Kom-Es-An flyer die bij VVV's en diverse ondernemers is te vinden.


www.komesantoeraalten.nl

Meer berichten