Other Roads. Foto: PR
Other Roads. Foto: PR

Other Roads bij Het Westendorp

IJZERLO - Op donderdag 29 november speelt de Engelse folkband Other Roads bij Het Westendorp in IJzerlo.

Dit trio bestaat tien jaar en is uitgegroeid tot een van de beste hedendaagse folkgroepen die de laatste jaren zijn ontstaan. Een concert van Pete Abbott, Gregor Borland en Dave Walmisley betekend een avond genieten van mooie luistermuziek en prachtige verhalen. De band komt jaarlijks naar IJzerlo en heeft in de regio inmiddels een grote schare trouwe fans opgebouwd.
Hun basis ligt in het Verenigd Koninkrijk en ze staan behalve in hun eigen land regelmatig in Nederland, Duitsland, Denemarken, Spanje en Nieuw Zeeland op het podium. Ook in andere landen blijven ze aan populariteit winnen. De Engelse, Schotse en Afrikaanse achtergrond van de bandleden zorgt voor frisse muzikale ideeën. De getalenteerde multi-instrumentalisten spelen op viool, bouzouki, gitaren, mandoline, harmonica en zingen zowel solo als harmony. Bezoekers kunnen genieten van een eclectische mix van traditionele, eigentijdse en originele composities, variërend van heerlijk rustige ballads tot supersnelle Keltische viool. Door hun deskundig muzikaal vakmanschap, aanstekelijk enthousiasme en een vleugje humor zijn hun concerten zeer gedenkwaardige gelegenheden.

Iedereen die van Britse luistermuziek houdt is donderdag 29 november van harte welkom in IJzerlo. Wel graag vooraf reserveren via info@countryfair.nl of 0543-466294. Aanvang 20.00 uur.

Meer berichten