Sportpark Zuid houdt mega-verloting

AALTEN - Zoals iedereen heeft kunnen lezen in diverse media is de technische realisatie van Sportpark Zuid gereed. Vele vrijwilligers van de zeven aangesloten verenigingen hebben de handen uit de mouwen gestoken om dit mogelijk te maken. Omdat Sportpark Zuid qua aankleding nog wensen heeft wordt er een grote verloting gehouden met fantastische prijzen.

Op de verlanglijst staan onder andere een nieuwe entree waar toegankelijkheid voor minder validen en hulpdiensten een rol speelt en waarin alle sporten zichzelf herkennen, een combigebouw voor de opslag van alle sport - en onderhoudsmaterialen en een aantal zaken die ervoor kunnen zorgen dat Sportpark Zuid haar maatschappelijke rol kan oppakken. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een jeu de boules baan voor ouderen uit de gemeente.

Om de wensen te kunnen realiseren houdt de stichting Sportpark Zuid een mega verloting met maar liefst 25000 euro aan prijzen. De verloting bestaat uit vier trekkingen in januari, februari, maart en april 2019. De hoofdprijs, een Fiat 500 ter waarde van 16500 euro, wordt bij de laatste trekking verloot. Verder is er een groot prijzenpakket. Iedere trekking wordt een fiets ter waarde van 829 euro, een 43 inch TV ter waarde van 500 euro, een vierdaagse reis naar Parijs inclusief excursie ter waarde van 350 euro, een huishoudelijk apparaat ter waarde van 150 euro, een boodschappenpakket ter waarde van 100 euro en twee bakkersbonnen ter waarde van 50 euro verloot. Daarnaast zijn er diverse andere kleine prijzen te winnen.

De loten kosten tien euro per stuk (2,50 euro per trekking). Deze loten worden de komende tijd huis-aan-huis verkocht. Ook zullen de loten op diverse locaties tijdens evenementen worden verkocht. Daarnaast worden er loten verkocht tijdens het afhalen van de ledenkaarten van ijsvereniging de Hare op Sportpak Zuid en er zijn bij alle sportevenementen loten te koop zijn op het park. Totaal hoopt de stichting 10000 loten te verkopen om zodoende een mooi bedrag bijeen te brengen voor de wensen van de stichting Sportpark Zuid.

Meer berichten