Ernest Beuving. Foto: Erik Schaddelee
Ernest Beuving. Foto: Erik Schaddelee (Foto: Erik Schaddelee)

Ernest Beuving met 'Klap van de korenmolen' in de Hofnar

AALTEN - Zaterdag 20 oktober vanaf 20.00 uur treedt Ernest Beuving in samenwerking met Multiple Voice op met het programma Klap van de korenmolen, in Evenementencentrum De Hofnar in Aalten.

In vele theaters heeft Ernest Beuving al opgetreden en heeft met zijn bende vele harten veroverd. De show Klap van de korenmolen kunnen we ook wel ‘een spoedcursus geluk’ noemen, gegeven door iemand die zelf ooit in de psychiatrie belandde en daar vooral leerde: ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’

De show is een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn band en zangkoor Multiple Voice uit Aalten. Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages, spontaniteit en geen geposeer. Die acts gaan van een borderline dansende Keltische zanger tot een Toon Hermans, en van iPhone tot een Mick Jagger met ADHD. De gerenommeerde pers noemde Ernest Beuving een theaterpersoonlijkheid en een niet te stuiten cabaretier met prachtige liedjes en een mateloos gevoel voor humor. Ernest schrijft zelf de teksten en de muziek. De band van Beuving bestaat uit vier topmuzikanten, waarvan enkelen speelden bij Robert Long, Liesbeth List, Purper en Zenga. Samen met Multiple Voice onder leiding van Maarten Romkes wil hij er een geweldig feest van te maken. Deze show is in de theaterzaal van De Hofnar, Polstraat 7 in Aalten. Kaarten voor een eerder gepland optreden op zaterdag 10 februari zijn gewoon geldig. Abonnement-houders uit het vorig seizoen krijgen bij de ingang zes consumptiemunten als compensatie. Kaarten zijn voor vijftien euro per stuk verkrijgbaar via de website en bij de boekhandels Messink & Prinsen en Meneer Kees in Aalten. Ook zijn er - indien nog voorradig - 's avonds aan de zaal nog kaarten te koop.


www.streektheaterdepol.nl

Meer berichten