Herfstmarkt met sport in Lintelo

LINTELO - Een knusse, gemoedelijke sfeer maar ook sportieve inspanning, op zaterdag 3 november in en om het Kulturhus in Lintelo. Om 10 uur start de altijd gezellige Herfstmarkt en een uurtje later begint de promotiedag van sportvereniging SSS Irene.

Van de veelzijdige Herfstmarktmarkt, waar diverse hobbyisten hun producten te koop aanbieden en demonstraties geven is het dus maar een kleine overstap naar de Promo dag van SSS Irene. Deze vereniging biedt een breed aanbod aan sporten, zoals gym, acro, bootcamp, koersbal en nog meer en nodigt de bezoekers uit om lekker met de leden mee te doen. Tussen 11 en 14:00 is er peuter- en kleutergym, turnen, klimdoeken, acro en springen. Dit jaar geen demonstraties, maar meteen zelf meedoen. Wie enthousiast is geworden kan met drie gratis proeflessen verder kennismaken met de vereniging en de sport.
Van de vele sporten die SSS Irene aanbiedt worden dit jaar dynamic tennis en volleybal speciaal uitgelicht. SSS doet met beide sporten goed mee, zowel regionaal als -met dynamic tennis- zelfs op nationaal niveau. Nieuw talent is altijd zeer welkom. Om die te ontdekken zijn er tussen 14:30 en 16:00 uur twee Regenboogtoernooien in deze sporten. Teams van vier (max 5) deelnemers, met een minimale leeftijd van 6 jaar kunnen zich aanmelden. Het is de bedoeling zoveel mogelijk kleuren te scoren. De kleurindeling is als volgt: rood voor het team met het grootste leeftijdsverschil, oranje voor het team met de meeste niet-leden van SSS Irene, geel voor de meest originele outfits, groen voor het grootste aantal meegebrachte fans, blauw voor de winnaar van het volleybaltoernooi en paars voor de winnaar van de tennis. Dat kan een kleurige boel opleveren.
Kulturhus Lintelo is aan de Schooldijk 23. Aanmelding van teams voor de regenboogtoernooien kan tot 28 oktober bij l.kleinwolterink@sss-irene.nl Geef daarbij een contactpersoon door. En wie de smaak te pakken heeft: in november wordt gestart met een nieuwe beginnersgroep volleybal.

Meer berichten