The Ben Reel Band. Foto: PR
The Ben Reel Band. Foto: PR (Foto: )

Huiskamerconcert The Ben Reel Band uit Ierland

AALTEN - Op vrijdag 5 oktober speelt de Ierse folkrockband The Ben Reel Band bij Rexwinkel in de huiskamer aan de Varsseveldsestraatweg 69 te Aalten. Aanvang 21.30 uur.

The Ben Reel Band is in Ierland goed bekend en ook in België, Duitsland, Denemarken, Amerika en Nederland is hij al diverse keren geweest. Eind maart is zijn achtste cd uitgekomen met als titel:Land of escape. Nummers van deze cd zal hij zeker laten horen. De band bestaat uit Ben Reel (zang, gitaar en mondharmonica), Gerald Black (gitaar en backing vocals), Ronny O'Flynn (bas) en Michael Black (drums).
In zijn muziek worden invloeden uit de alt-country vermengd met het atmosferische en duistere dat de muziek uit Ierland zo vaak kenmerkt. Maar soms hoor je ook reggae, soul of jazzy nummers.
Het repertoire bestaat uit veel eigen nummers, maar ook nummers van o.a. Neil Young, Bob Dylan, Chuck Berry, Beatles, Bruce Springsteen, Johnny Cash.
Door het grote bereik en de bijzondere stem van Ben Reel is het publiek altijd erg enthousiast en onder de indruk. Door de goed in het gehoor liggende muziek kan de band zich verheugen op een nog steeds groeiend aantal fans, ook in Nederland.
De entree kost tien euro. Info: Ina Rexwinkel, tel. 06 49860420.

Meer berichten