Borghman High Heel Beer Challenge

BREDEVOORT - Stadsbrouwerij de Borghman houdt 22 september de 1e Achterhoekse High Heel Beer Challenge en introduceert 23 september de Borghman Bock.

Op zaterdag 22 september wordt de eerste Achterhoekse High Heel Beer Challenge gehouden bij Stadsbrouwerij de Borghman. Op en voor het terras van Stadsbrouwerij de Borghman wordt een speciaal parcours opgebouwd waarbij deelnemers aan de wedstrijd in speciale 'high heel klompen' het parcours afleggen. Er wordt in diverse rondes, één tegen één gestreden en de winnaar van elke ronde gaat door in de knock-out fase totdat de winnaar bekend is. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Leo den Hartog. Aanvang is 20.30 uur en de wedstrijd start om 21.00 uur. Deelname is genderneutraal en gratis.

Op zondag 23 september wordt de Borghman Bock geïntroduceerd. Het is eind september en de dagen worden korter, dus weer tijd voor Bockbier. De Borghman Bock is een toegankelijk licht bockbier gebrouwen met hop uit Zieuwent. Een echt lokaal bockbier dus uit eigen brouwerij. Op deze middag is er een speciaal arrangement. Een heerlijke Borghman Bock met een Achterhoekse bierstoof met brood voor tien euro. Aanvang 15.00 uur.

Tijdens dit weekend en tijdens Bredevoort Schittert heeft Stadsbrouwerij de Borghman een heel speciale buitenbar staan. De Borghman Airbar, een opblaasbaar café compleet met bar.

Meer berichten