Evert Stroet. Foto: PR
Evert Stroet. Foto: PR

Derde AaltenDag met muzikale talenten uit naoberschap

AALTEN - Donderdag vanaf 11.00 uur is de derde AaltenDag. Met talenten uit de regio,van beide kanten van de grens: met 's middags Evert Stroet uit Dinxperlo, DJ Sacha uit het Duitse Rhede en jeugdig talent Lobke Arentz uit Ulft. Met 's avonds op diverse locaties livemuziek. De grote kinderrommelmarkt voor alle kinderen uit de regio maakt de dag compleet.

Elke AaltenDag valt samen met de wekelijkse markt, rond de Hema. Net voor de middag opent de braderie, die dit jaar voor het eerst van 11.00 tot 19.00 uur duurt. Bij het Nationaal Onderduikmuseum is 's middags de pop-up boekenmarkt. Kinderen kunnen zich uitleven met het kratten stapelen bij Atlantic naast de Hema. En met de snoeprace bij de Jumbo op de Markt: hier maakt elk koppel kans op één minuut gratis winkelen in het snoepgangpad. Vanaf 14.00 uur is de kinderrommelmarkt waar kinderen hun waren aan de man proberen te brengen. Ook kunnen kinderen zich laten schminken voor het goede doel. Daarnaast strijden volwassenen rond 18 uur, om de hoogste stapel boodschappen te stapelen op de Markt bij hoofdsponsor Jumbo Leussink, waarbij ze kans maken op een boodschappenpakket.

Lokale talenten
De talenten die op de derde AaltenDag het publiek zullen vermaken met muziek, komen uit de 'naoberschap': Dinxperlo, Oude IJsselstreek en het Duitse Rhede. Evert Stroet uit Dinxperlo is voor de tweede keer van de partij. Deze student van het ArtEZ Conservatorium Enschede speelt country en folkmuziek. Lobke Arentz uit Ulft zingt met gitaar- en pianobegeleiding en DJ Sascha zorgt voor de algehele muzikale omlijsting.
De horeca sluit de AaltenDagen af, met livemuziek vanaf 20 uur op de verschillende locaties met: Gilbert and Friends, Fragment Live en Dokter Watjes & Heiza.


www.aaltendagen.com

Meer berichten