De dansers van DanzArte. Foto: PR
De dansers van DanzArte. Foto: PR (Foto: )

Laatste danswedstrijd van seizoen voor DanzArte

AALTEN-DINXPERLO - Afgelopen zondag 8 juli vertrokken de teams van Danzarte al vroeg in de morgen met de bus vanuit Aalten voor de laatste wedstrijd van het seizOEN, de Dutch Dance Competition in Zaandam.

De Groovin Bouncers beten het spits af in een zeer sterk bezette categorie en vielen helaas buiten de prijzen. Vervolgens kwam Groovolution in actie. Deze groep voerde de dans strak uit. Het team heeft dit jaar flinke groei doorgemaakt en werd derde. United Souls en Sailing Souls deden zowel in de categorie Showdance als Modern mee. Beide groepen lieten twee mooie dansen zien. In de categorie Showdance behaalde Sailing Souls tweede plaats. Voor het eerst deden er ook een aantal meiden mee in de categorieën Duodans Modern en Duodans Showdance. Ook heeft een aantal meiden als duo een dans laten zien. Heel spannend natuurlijk voor ze maar op het podium was daar niets meer van te zien en ze dansten een aantal mooie prijzen bij elkaar.
Babs Hengeveld & Bo Freriks werden eerste in de categorie DuoDance Modern 9+, Jill Vriese & Ninthe Tebeest werden tweede. In de categorie 13+ was er een tweede prijs voor Floor Westervelt & Maud Hengeveld. In de categorie Showdance 13+ werden Bo Heijnen en Tesse Piek eerste.

Al met al een zeer geslaagde dag. Danzarte kan terugkijken op een goed dansseizoen.

Meer berichten