Kiek in de avonduren. Foto: PR
Kiek in de avonduren. Foto: PR

KIEK-Filmfestival: bioscoop in de buitenlucht

REGIO - In het natuurgebied 'Vennebulten' bij Varsseveld vindt op zaterdag 21 juli voor de zesde keer het KIEK-Filmfestival plaats. Er is een vroege voorstelling voor kinderen en een avondvoorstelling voor volwassenen.

Om 18.00 uur draait voor kinderen 'Vaiana': een prachtige Disney-film en een unieke kans om een kinderfeestje extra glans te geven. Om 21.00 uur wordt voor de oudere doelgroep de meervoudig bekroonde film 'Manchester by the sea' vertoond.
De Vennebulten-buitenbioscoop is 's middags open vanaf 17.00 uur en 's avonds vanaf 20.30 uur. Het bijzondere van het KIEK-Filmfestival is dat iedereen z'n eigen zitplaats mee brengt; een klapstoel is daarbij het makkelijkst. Voor het geval het weer op de 21e zich van z'n frisse kant laat zien, is het het verstandig om een deken mee te nemen. En een paraplu in het geval van af en toe
een buitje. Consumpties - ook voor kinderen - zijn verkrijgbaar op het terrein.

De organisatie is in handen van Rotaryclub Aalten Wisch. De netto-opbrengst van het KIEK komt dit jaar geheel ten goede aan Care Travel: de stichting die uitstapjes en activiteiten verzorgt voor hulpbehoevende mensen in onze eigen regio.
Kaartjes zijn vooraf te bestellen via tickets.ticketfx.nl of op de dag zelf te verkrijgen via de kassa op het terrein. De kaartjes voor kinderen kosten 5 euro; de kaartjes voor volwassenen 10 euro.


Facebook: KIEK Aaltenwisch

Meer berichten