Ook altijd leuk: de krachten meten aan het touwtrektouw. Foto: PR
Ook altijd leuk: de krachten meten aan het touwtrektouw. Foto: PR (Foto: )

Kinderactiviteiten in de zomervakantie bij Figulus Welzijn

AALTEN - Deze zomervakantie worden er weer leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar door de enthousiaste vrijwilligers van Figulus Welzijn. De activiteiten zijn voor kinderen uit Aalten en omgeving en zullen voornamelijk plaatsvinden op en rondom De Ahof en in het centrum van Aalten.

Op woensdag 18 juli komt er een enorme opblaasbare stormbaan te staan in de weide van De Ahof. Deze spectaculaire baan is het middelpunt van de eerste kinderzomeractiviteit. Naast deze stormbaan komen er een buikschuifbaan en andere leuke waterspellen. Deze dag is dus één groot waterspektakel.

Een week later op 25 juli kunnen 25 kinderen deelnemen aan een workshop pizza's bakken bij een echte pizzeria. We zijn welkom bij pizzeria Efes, waar de opgegeven kinderen heerlijke zelfgemaakte pizza's kunnen maken en eten. Omdat er maximaal 25 kinderen aan deze workshop kunnen deelnemen, moeten kinderen zich vooraf aanmelden

De laatste zomeractiviteit voor kinderen is op woensdag 1 augustus. Deze activiteit is voornamelijk in het centrum van Aalten. Onder begeleiding gaat groepjes kinderen op pad om opdrachten uit te voeren en ondertussen is er tijd om heerlijk te smikkelen van diverse lekkernijen. Ook voor deze leuke activiteit moeten kinderen zich van te voren aanmelden.

Aanmelden voor deze zomeractiviteiten kan bij Michiel Stronks: m.stronks@figulus-welzijn.nl. De kosten variëren van één tot twee euro per kind per activiteit. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de strippenkaart van de naschoolse activiteiten. Voor meer informatie over locatie en kosten kan men terecht op de website.


www.figulus-welzijn.nl

Meer berichten