Broers Herald en Joran Luiten districtskampioen

Fleur Neerhof op het hoogste treetje. Foto: PR
Fleur Neerhof op het hoogste treetje. Foto: PR

AALTEN - Op zaterdag 14 april vond de districtsfinale van het herenturnen plaats in Putten. De broers Herald en Joran Luiten presteerden goed en werden allebei districtskampioen; Herald bij senior niveau 8 en Joran bij senior niveau 9.

Naast de gebroeders Luiten waren er nog meer Athosturners die op het podium mochten plaatsnemen. Bij pupil niveau 17 was er een eerste plaats voor Joran Veerbeek en een tweede plaats voor Manus Kämink. Bij Junior 2 niveau 9 mocht Ivo Mengerink een zilveren medaille mee naar huis nemen. En bij de senioren niveau 9 was er zelfs sprake van een heel Athos-podium. Want naast de eerste prijs van Herald was er een tweede plaats voor Hermen van Eerden en een derde plaats voor Sem te Linde. Een zeer succesvolle afsluiting van een seizoen waar trainers Sjoerd Rave en Arjan Luiten met tevredenheid op terug kijken.

Die zelfde dag vond in de Sazahal te Doetinchem de derde voorrronde van de vijfde divisie dames plaats. Bij de instappers won Fleur Neerhof na een zeer stabiel geturnde wedstrijd de gouden medaille. Hiermee plaatste zij zich rechtstreeks voor de regiofinale op 26 mei. Verder plaatsten zich voor deze finale ook nog: Nanne Luimes, Noa ter Haar, Merte van Deelen, Lynn Deunk, Merel ter Beest en Ilse Kremer.

Meer berichten