Expositie 'Always to wear' in gemeentekantoor

Een collier van Luci Aversteeg. Foto: PR
Een collier van Luci Aversteeg. Foto: PR

AALTEN - Onder de titel 'Always to wear' exposeert de Bredevoortse goudsmid en kunstenaar Luci Aversteeg, in het gemeentekantoor van Aalten. De expositie die twee maanden geleden van start is gegaan, duurt nog tot 26 april.

De expositie omvat kleine kunstwerkjes uit zowel haar beginperiode, die terugvoert naar de jaren 90, als ook naar haar recentere periode. De ontwerpen van haar sieraden zijn tijdloos. De sieraden kenmerken zich door elementaire vormen, zoals een vierkant, rechthoek of driehoek, gemaakt uit verschillende edele metalen, zoals goud gecombineerd met palladium of zilver.
Luci Aversteeg (1961) is al meer dan 31 jaar eigenaar van Goudsmid Atelier Elcerlyck in Bredevoort. De afgelopen jaren heeft ze het accent gelegd op het personaliseren van sieraden. Wat inhoudt dat de klant samen met haar het ontwerp maakt, waarbij het persoonlijke levensverhaal van de klant voorop staat. Ook werkt ze meer en meer met onconventionele materialen zoals gietharsen, kunststoffen, cement en hout.

De expositie is te bezoeken tijdens openingstijden van het gemeentekantoor aan de Hofstraat 8 in Aalten.

Meer berichten