De klanten kunnen de verbouwing van Obbink Aalten 'live' volgen. Foto: PR
De klanten kunnen de verbouwing van Obbink Aalten 'live' volgen. Foto: PR

Verbouwing bij Obbink in Aalten

AALTEN - Op een zonnig terras in mei vorig jaar werden de eerste plannen gesmeed. Na twintig jaar moest het er toch van komen: een complete make-over van de ietwat gedateerde winkel in Aalten. In de afgelopen jaren is er al wel het nodige aangepast, maar het interieur en de presentaties waren niet meer van deze tijd. Dus wordt het tijd voor een rigoureuze interne 'verbouwing'.

Thijs Ouwens werd aangewezen als projectmanager. Na heel wat kladjes en schetsen zijn Thijs en Jan Witteveen naar Deco Project te Doetinchem gegaan om het plan te presenteren. Deco Project was serieus verrast over het al bijna kant en klare plan. Gezamenlijk hebben beide partijen de puntjes op de i gezet en de definitieve tekeningen gemaakt. Bedrijfsleider Richard van de Vlekkert maakt inmiddels de tweede verbouwing mee, hij was ook al getuige van de complete nieuwbouw in 1997/98. "Het is een totale make-over, mijn mond viel open van verbazing. Echt aan elke centimeter is gedacht, en ik zie nu al uit naar het eindresultaat", aldus Richard.
De winkel zal een zeer groot assortiment kleine huishoudelijke apparaten gaan krijgen. Onder andere de nieuwste bonen-koffiemachinea zijn te bekijken en er zal een wand komen voor de populaire steelstofzuigers. Ook het assortiment inbouwapparatuur zal fors worden uitgebreid. In de winkel komt een woonkamer waar je kan genieten van geluid en beeld voorzien van de laatste gadgets.

De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang. Wel zal de winkel 'gewoon' geopend zijn. Er zal af en toe geïmproviseerd moeten worden, maar de klanten kunnen de werkzaamheden live volgen. De planning is dat alles eind mei afgerond is. Eind mei is iedereen welkom in de nieuwe belevingswinkel van Obbink Aalten aan de Landstraat.

Meer berichten