Wanted. Foto: PR
Wanted. Foto: PR

Akoestische band Wanted in de Koppelkerk

BREDEVOORT - Zondag 29 april treedt de akoestische band Wanted op bij de maandelijkse Koppelsessies in de Koppelkerk. Veel vocale meerstemmigheid deze zondagmiddag in het gezellige Boekencafé van de Koppelkerk.

De akoestische band Wanted is ontstaan vanuit verschillende bestaande bands. Twee zangeressen (Mirella ten Dam en Linda Scholten-Wessels) worden begeleid door twee gitaristen (Arjan Schreurs en Remco Hiddink). Hoewel de nadruk ligt op de prachtige samenzang van de twee zangeressen wordt soms ook vierstemmig gezongen.

De band heeft inmiddels bij diverse festivals en feestelijke gelegenheden opgetreden en speelt een heel gevarieerd repertoire. Van nummers uit de jaren '70 tot meer moderne nummers, allemaal in een akoestisch jasje gestoken. Ideaal voor een gezellige gelegenheid: livemuziek waarbij toch nog lekker gekletst kan worden. Een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

Het concert is in de Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort op zondag 29 april, van 15.00 tot 17.00 uur. Entree: vrije gift

Meer berichten