De officiële opening van het museumcafé in het Nationaal Onderduikmuseum op de Markt in Aalten. Foto Jan Oberink
De officiële opening van het museumcafé in het Nationaal Onderduikmuseum op de Markt in Aalten. Foto Jan Oberink

Mooie samenwerking: Twee Top Art-verkooppunten in Aalten

AALTEN - Sinds dit voorjaar zijn er weer Top Art-producten te koop in Aalten. De unieke cadeaus, allemaal zelf gemaakt door de mensen die Estinea ondersteunt, zijn weer te koop bij twee verkooppunten in het winkelcentrum van Aalten: bij het Nationaal Onderduikmuseum in Aalten en concept store Het A'dress. Beide locaties worden in de nabije toekomst ook een begeleid werken werkplek voor enkele mensen die Estinea ondersteunt.

Estinea werkt al meerdere jaren samen met het Nationaal Onderduikmuseum op de Markt in Aalten. Die samenwerking wordt nu uitgebreid met een verkooppunt van Top Art-artikelen en een begeleid werken werkplek waarin een groot deel van de hand- en spandiensten liggen bij het museumcafé dat op 23 maart officieel is geopend. Het tweede verkooppunt is concept store Het A'dress aan de Lichtenvoordesestraatweg. Ook hier krijgen de unieke cadeaus een plek en is er ruimte voor een begeleid werken werkplek.

Samenwerken leidt tot mooie dingen
Participatiecoach Henrique Grijsen van Estinea: "Hoe super is het dat we door samenwerkingen als deze kunnen laten zien dat echt iedereen mee kan doen en zijn of haar steentje kan bijdragen in Aalten. En dat er hiermee tegelijkertijd ook weer Top Art-producten te koop zijn in Aalten. Goede samenwerking leidt echt tot mooie dingen."


 

Meer berichten