Paasdienst in CGK

AALTEN – Heb je het al gezien, de Heere is opgestaan! Dat is het thema van de dienst die de Christelijk Gereformeerde Kerk houdt op Tweede Paasdag.

Mensen kunnen vaak enthousiast vertellen over de dingen die zij belangrijk vinden, over hun interesses, over hun kinderen, over een mooie vakantie, of over hun relatie met Jezus. Dat kan mooi zijn om te horen, maar ook wel vervreemdend. Want pas als je dingen zelf ervaart, zelf ziet, hoort, ruikt, voelt of proeft, wordt het echt werkelijkheid voor je.
Toen de leerlingen van Jezus Thomas kwamen vertellen dat Jezus uit de dood was opgestaan, kon Thomas het niet geloven. Hij wilde het zelf ervaren, hij wilde het zelf zien voordat hij het kon geloven. Is dat herkenbaar? In de dienst zullen we zien hoe de Heere Jezus hiermee omging, en hoe Hij met ons omgaat als wij zijn opstanding zelf willen zien en ervaren.
Iedereen is Tweede Paasdag van harte welkom, maandag 2 april om 10:00 uur, bij de Christelijke Gereformeerde Kerk in Aalten, Berkenhovestraat 9. Na afloop van de dienst staat de koffie/thee en wat lekkers klaar.

Meer berichten