Maximale winst voor De Hofnar-Bovo Dames 1

AALTEN - Op zaterdag 10 maart mocht het eerste dames team van De Hofnar-Bovo weer aantreden in DE eigen hal. Midspeelster Leonie Tijs moest helaas thuis blijven vanwege de griep. Roos Wisselink uit het tweede team nam deze plek op zich. Iedereen was erop gebrand om punten binnen te halen. En dat lukte: de volle winst was voor De Hofnar Bovo Dames 1: vijf punten.

Er werd hard geknokt voor elke bal wat resulteerde in mooie rally's en winnende punten. Aan beide kanten werd er hard gewerkt waardoor het gelijk op liep. Door vechtlust en zuiver spelen trok De Hofnar-Bovo dames 1 de eerste set naar zich toe. Stand: 25-19.
Met volle overtuiging aan de kant van het Aaltense team begon de tweede set. De passlijn werd clean uitgezet, er werden mooie service series gemaakt en Van der Bend kon de aanvalsters goed bedienen. Ook deze set liep gelijk op. Aan het einde van de tweede set werd het voor beide teams nog spannend maar De Hofnar-Bovo dames 1 trok aan het langste eind. Stand: 27-25.
Twee punten waren al binnen voor de ploeg uit Aalten. Dit smaakte zeker naar meer. Ook in de derde set was de Hofnar-Bovo goed gefocust en zeer scherp in haar eigen spel. Libero Baten had de passlijn en verdediging goed onder controle waardoor spelverdeelster en aanvalsters hier profijt van hadden. Silke Bruil, de jongste speelster van de Hofnar-Bovo dames 1 scoorde samen met diagonaalspeelster Janne Luimes vele mooie punten aan de buitenkant. Kapmakelaardij/SSS dames 1 kwam aan het einde van de derde set nog dichtbij, maar de ploeg uit Aalten won deze set vol overtuiging. Stand derde set: 25-22.
Er werd mooi spel vertoond door de meiden van de Hofnar-Bovo dames 1. Er werd vol lef gespeeld en vooral met plezier. Ook in de vierde set werd dit doorgezet. Door een sterke service aan de kant van de Hofnar-Bovo dames 1 werd de passlijn van Kapmakelaardij/SSS dames 1 flink onder druk gezet. Mede door de vele aanmoedigingen van het Aaltense publiek werd ook deze laatste set gewonnen door de Hofnar-Bovo dames 1. Stand: 25-21. Vijf belangrijke punten waren binnen.
Donderdag 15 maart komt Fysiotherapie Scheepjeshof/VCV dames 1 op bezoek. De nummer 12 van de ranglijst. Hier valt dus zeker wat te halen voor de ploeg uit Aalten. Om 21.00 uur start de wedstrijd in de eigen hal.

Meer berichten