De cast van Thalia. Foto: PR
De cast van Thalia. Foto: PR

Thalia op de planken

AALTEN - Toneelvereniging Thalia speelt op woensdag 14 maart en vrijdag 16 maart de komedie 'Schat, ik ben 'r hoor!' van Jack Popplewell. Plaats van opvoering is De Hofnar. Aanvang van beide voorstellingen is 20:00 uur.

Rupert heeft wel het familiebedrijf geërfd maar niet de nodige hersenen om het bedrijf te leiden. Het stevent op een faillissement af. De huishoudelijke kwaliteiten van Celia Johns zijn nog beroerder dan het zakelijk instinct van Rupert: ze kan nog geen ei bakken en schrobben vindt ze laag bij de grond, letterlijk en figuurlijk. Haar carrière als secretaresse werd afgebroken bij de geboorte van hun dochter Karen. Terwijl deze in Canada voldoening zoekt voor haar avontuurlijke instincten, voelt Celia zich, samen met haar talenten, verdorren tussen poetsen en koken. Zo kan het echt niet langer, noch het huishouden, noch het bedrijf. Een oplossing voor beide problemen? Jazeker!
De rollen worden gespeeld door Leen Blom, Martine Graven-Bolks, Herman Jansen, Carla Westervelt-Brethouwer, Rita Graven-Post, Sander Lensink, Imke Lammers en Daniël Veerbeek. De regie is in handen van Karin Meerdink.
De kaarten zijn voor 7,50 euro verkrijgbaar bij Messink&Prinsen en Meneer Kees of 's avonds aan de kassa.

Meer berichten