Nieuw in de Bieb Aalten: het handwerkcafé

AALTEN - In de Bibliotheek Aalten start met ingang van donderdagmiddag 22 maart het handwerkcafé. Bij deze eerste keer zijn Maureen Huls van Studio Sier en Marian ter Horst van Mijn Knoopjes aanwezig met tips, materialen, ideeën en enthousiasme.

Handwerken is weer helemaal terug van weggeweest, het is leuk en superhip. Wil jij ook gezellig breien, haken, borduren, of iets anders handwerken, samen met anderen? Kom dan naar het handwerkcafé dat met ingang van donderdag 22 maart wekelijks wordt gehouden in de Bibliotheek Aalten van 14.30 tot 16.30 uur.

Speciaal voor de start van het handwerkcafé zijn Maureen Huls van Studio Sier uit Dinxperlo en Marian ter Horst van ‘Mijn Knoopjes’ uitgenodigd.
Maureen heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en heeft sinds twee jaar een eigen handwerkstudio met mooie garens en vooral veel inspiratie: Studio Sier in Dinxperlo. Zij vind het zelf heerlijk om te haken of te breien, maar haar voorliefde gaat uit naar haken: dekens, omslagdoeken en vesten zijn haar favoriete artikelen. Marion heeft jaren de Handwerkkorf in Dinxperlo gerund. Inmiddels heeft zij van haar werk weer haar hobby genaakt, daarnaast geeft zij ook diverse workshops en werkt zij in opdracht en heeft de website ‘Mijn Knoopjes”. Marion haakt, breit, naait met veel plezier en draag dit ook graag aan anderen over.
Maureen en Marion werken met veel plezier samen en hopen iedereen die het leuk vindt aan de haak of brei te krijgen. Het bezorgt hen veel ontspanning en plezier en dat wensen zij iedereen toe! Beide dames zijn 22 maart aanwezig van 14.30 tot 16.30 uur aanwezig.

Iedereen is welkom bij het handwerkcafé: van beginner tot gevorderde handwerker. Je kunt gewoon je eigen materialen meenemen. Aanmelden hoeft niet, loop gewoon eens binnen.

Meer berichten