De cast van 'De erfenis van tante Bella'. Foto: PR
De cast van 'De erfenis van tante Bella'. Foto: PR

Jong Gelre gaat ervandoor met 'De erfenis van tante Bella'

AALTEN - Na een jaartje er tussenuit te zijn geweest, is de toneelgroep van Jong Gelre Aalten weer op het podium te bewonderen. Dit keer met het doldwaze toneelstuk 'De erfenis van tante Bella'. Jong Gelre Aalten speelt dit toneelstuk op 24 februari, 2 en 3 maart bij Elim in Aalten. De voorstelling begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Meneer Kees voor 8 euro. Aan de kassa zijn de kaarten verkrijgbaar voor 10 euro.

'De erfenis van tante Bella' is een stuk waarin de twee broers, Berend en Albert, de iet wat verpauperde beautysalon van hun overleden tante Bella in handen krijgen in de vorm van een erfenis. Maar twee mannen uit de bouw met een beautysalon in hun bezit lijkt ze niks, zo wil je toch niet bekend staan bij je vrienden…
Het doel is dus: er even flink tegenaan, een likje verf hier, een draadje trekken daar, alles een beetje opknappen en de salon kan voor goud geld verkocht worden. Een paar dagen werk… denken ze, want de agenda van tante Bella loopt gewoon door, wat willen die klanten toch allemaal en waar blijft dat personeel toch? Kortom, goeie stof voor een toneelavond vol humor en lachwekkende chaos.
Het wordt gespeeld door Marinke Lensink, Denise Grievink Marten Lageschaar, Koen Vreman, Saskia Koskamp, Joyce Willemsen, Andrea Wellink, Bas Koskamp, Irene Lageschaar en Marco te Linde. Regie is in handen van Wilco Vreman.

reageer als eerste
Meer berichten