Andy 'The Viking' Fordham. Foto: PR
Andy 'The Viking' Fordham. Foto: PR

Dartlegendes nemen de Hofnar over

AALTEN - Dartliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Aalten. Op zaterdag 3 en zondag 4 maart zijn vier iconen uit de dartsport te bewonderen in de Hofnar. Andy Fordham, Ted Hankey, Tony O'shea en Darryl Fitton spelen een hoofdrol tijdens de tweede Lakeside Legends.

Masterclass
Wie de fijne kneepjes van het darten onder de knie wil krijgen, kan zich aanmelden voor een middagvullende masterclass op zaterdag 3 maart. Dit is de unieke mogelijkheid om een bijzondere darttraining en bruikbare tips te krijgen van vier grootheden. Na afloop schuift de deelnemer samen met zijn helden aan tafel voor een calorierijke sportmaaltijd.

Groot feest
Op zaterdagavond is de Hofnar geopend voor iedereen. De vier dartsterren zijn de gastheren op deze avond. Ze staan achter de draaitafel, Andy Fordham tapt er lustig op los, Ted Hankey staat klaar voor de 'Jägermeister Challenge' en nodigt uit om een moppie te zingen bij de karaoke. De dartborden hangen, dus een idool uitnodigen voor een potje dart, dat kan. 'Mastercaller' Stuart Clarke doet zijn uiterste best om alles in goede banen te leiden. Voor deze avond wordt geen entree gevraagd. Dartcafé de Hofnar opent om 22.00 uur haar deuren.

Lakeside Legends
Wie houdt Darryl Fitton af van zijn tweede titel? Deze vraag wordt zondagmiddag beantwoord na een darttoernooi, als spetterende afsluiter van een grandioos weekend. Wie denkt opgewassen te zijn tegen de vier legendes, kan zich aanmelden. De strijd om een grote wisselbeker en een aantrekkelijk prijzengeld van duizend euro barst los om 11:00 uur. Opgeven voor dit 501-singletoernooi kost in de voorinschrijving tien euro, na-inschrijven op zondag 4 maart kost vijftien euro. Aanmelden kan via de website.


www.hofnaraalten.nl

Meer berichten