Staaltje Aalten, een eerdere editie. Foto: Jelle Droppers
Staaltje Aalten, een eerdere editie. Foto: Jelle Droppers

Liefde bij Staaltje Aalten

AALTEN - De dertiende editie van Staaltje Aalten is op vrijdag 23 februari bij 't Noorden. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor Stichting Roemenië Aalten – Sâlaj.

Onder de bekende titel 'Staaltje Aalten' laten muzikanten horen wat voor talent er is in Aalten. Muzikanten geven zich individueel op en worden door de organisatie in willekeurige samenstellingen bij elkaar gezet. Zo ontstaan gevarieerde bandjes met oude en jonge, ervaren en minder ervaren muzikanten. Staaltje Aalten is een ideale kans om contacten te leggen, kennis te maken met andere muzikanten, samen te spelen, van elkaar te leren, maar vooral om veel plezier te hebben en natuurlijk optreden voor het goede doel.

Uiteraard hoort er ook een thema bij deze muzikale avond. En dat is dit jaar 'Liefde´! Liefde voor muziek, het leven, eten, drinken, jezelf, de ander, elkaar, …. de muzikanten mogen creatief zijn. Staaltje Aalten wordt gehouden bij Partycentrum 't Noorden, aanvang 21.00 uur. De zaal gaat open om 20.00 uur.
Kaarten kosten in de voorverkoop 6,50 euro en zijn te koop bij 't Noorden, Schiller en Primera. Aan de kassa zijn de tickets verkrijgbaar voor 8,50 euro.
Staaltje Aalten wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Partycentrum 't Noorden, Novel Groep, PostmaWeb Webhosting, Lammers DTP, By Reinout, Jasper muziek, gemeente Aalten en Stichting Roemenië Aalten – Sâlaj.


www.staaltjeaalten.nl

Meer berichten