Sandra Vanreys met enkele leerlingen. Foto: PR
Sandra Vanreys met enkele leerlingen. Foto: PR

Sandra Vanreys treedt op met leerlingen

BREDEVOORT - Op zondagmiddag 25 februari treedt Sandra Vanreys met een aantal van haar leerlingen op in het Boekencafé van Koppelkerk in Bredevoort. In totaal zullen er tien acts plaatsvinden van jong tot oud.

Sandra Vanreys zit al 35 jaar in het vak en begon haar carrière als countryzangeres. In totaal nam zij vier soloalbums en vele single cd's op en werkte ze mee aan muzikale uitstapjes op het gebied van pop en Nederlandstalige muziek. Sandra won in totaal achtmaal de titel van beste Nederlandse countryzangeres en vergaarde in het jaar 2000 zelfs de titel Millennium Countryzangeres van Nederland.
Inmiddels is Sandra ook een gevierd zangcoach en leidde vele zangtalenten naar tv en op weg naar een eigen zangcarrière. Zo won Laura van Kaam de titel The Voice Kids van 2013, Mitch Lodewick werd in 2017 derde in de finale van het tv-programma Idols. Meike Ubbink was te zien in The Voice Kids en Inge Holkenborg in het tv-programma Holland's Got Talent. Inmiddels komen uit de hele regio leerlingen naar Aalten om zanglessen te volgen.
Tussen 14.30 en 17.00 uur treden Sandra Vanreys en haar leerlingen op in het gezellige Boekencafé van de Koppelkerk. De toegang is vrij, maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.
 

Meer berichten