Foto: PR
Foto: PR
advertorial

Kinderopvang De Rupsjes in Barlo

BARLO - Momenteel worden er bij De Rupsjes alleen kinderen opgevangen waarvan de ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag. Vanaf januari 2018 gaat dit veranderen! Wij kunnen dan ook de kinderen, tussen 2 en 4 jaar, opvangen waarvan de ouders GEEN recht hebben op kinderopvang. Dit komt door de Harmonisatiewet. Wij voldoen aan de richtlijnen die de gemeente heeft gesteld.

Ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag krijgen vanaf januari 2018 een bijdrage van de gemeente. Deze aanvraag verzorgen wij voor de ouders. Uw kind(eren) mag dan twee dagdelen naar De Rupsjes komen, zodat hij/zij ook lekker met de andere kinderen kan spelen en leren als voorbereiding op de basisschool. Ook als uw kind(eren) een VVE indicatie heeft gekregen van het consultatiebureau, kan hij/zij bij ons terecht.  

Bent u een ouder met kinderen tussen de 2 en 4 jaar en heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag, maar wilt u uw kinderen wel graag naar de opvang doen, neem dan contact op met Kinderopvang Juut & Co. Wij maken dan graag een vrijblijvende afspraak om alles toe te lichten.  
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Kinderopvang Juut & Co op 0315-231 775 of info@juutenco.nl.  
 

Meer berichten