Aalten is in de kerstperiode sfeervol verlicht. Foto: PR
Aalten is in de kerstperiode sfeervol verlicht. Foto: PR

Kerstkoopzondagen en lichtjeswandeling Aalten@Night

AALTEN - Zondag 17 december èn zondag 24 december zijn de Kerstkoopzondagen in het centrum van Aalten. Het dorp is gezellig aangekleed en op diverse plekken klinkt er sfeervolle muziek en kan er gewinkeld worden in kerstsfeer. De 17e december is er aansluitend weer de Lichtwandeling door het centrum.

Het popkoor Dazzle zingt op de Markt en de Kerstman zingt ook, beide zondagen, voor én met het publiek. Op de Markt kunnen kinderen in de draaimolen en zich uitleven op het springkussen. Ook kunnen ze even plaats nemen in de arrenslee om een selfie te maken of zich samen met de Kerstman te laten fotograferen.
Op 17 december zijn de winkels open van 12 tot 17 uur en op 24 december van 10 tot 15 uur. Aan het eind van de middag van de eerste kerstkoopzondag, 17 december, is dit jaar weer 'Aalten@Night': een lichtwandeling door het prachtig verlichte dorp, nu samen met de Kerstman. Tijdens de route zal er muziek zijn en worden verhalen verteld over een aantal markante plekken in Aalten, met als afsluiting livemuziek op de Markt en warme glühwein of chocolademelk.


www.WelkominAalten.nl

Meer berichten