Haaksbergen trekt in Bredevoort winst naar zich toe in slordige wedstrijd

BREDEVOORT - Op een natte, koude zondagmiddag stond voor Bredevoort de thuiswedstrijd tegen Haaksbergen op het programma. Haaksbergen stond bekend als een lastige tegenstander dus Bredevoort stond een lastige wedstrijd te wachten. Het weer was slecht, het veld was slecht, alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooi potje voetbal. In een moeizame en slordige wedstrijd verloor Bredevoort met 0-1.

Dit was niet het geval, zowel Bredevoort als Haaksbergen waren door dit slechte veld erg slordig en dit leidde tot een onrustige, chaotische en slechte wedstrijd. Daarom is er dan ook waardering voor de fans van zowel Bredevoort als Haaksbergen die ondanks het slechte weer en voetbal toch langs het veld stonden. Waar van te voren werd besproken dat het uiterst essentieel was om niet op achterstand te komen tegen een lastig team als Haaksbergen gebeurde dit wel. In de zeventiende minuut kwam het uitspelende team op voorsprong na een mooie aanval.

Voor Bredevoort was het nu duidelijk dat het een hele lastige opgave zou worden. Bredevoort kreeg nog een aantal mogelijkheden voor de rust maar hier werd niet goed mee omgegaan. Aan de andere kant kreeg Haaksbergen ook nog mogelijkheden maar ook zijn wisten niet nog een keer te scoren.

De tweede helft was het spelbeeld vrijwel hetzelfde. Erg onrustig en slordig. Voetballend was Haaksbergen beter dan Bredevoort waardoor ze veel in balbezit waren en de heren in het blauw niet tot echte grote mogelijkheden konden komen. Het liep hier en daar door opstootjes een beetje uit de hand maar dat paste wel goed bij de wedstrijd. In de tweede helft werd niet gescoord waardoor de eindstand 0-1 op het scorebord kwam. De volgende wedstrijd speelt Bredevoort uit tegen Vosseveld.

Meer berichten