AZSV VR1 verliest maar krijgt complimenten van ACV VR1

AALTEN – AZSV VR1 speelde op zaterdag 2 december een thuiswedstrijd tegen koploper ACV VR1. Ondanks dat de teams aan elkaar gewaagd waren verloor AZSV enigszins geflatteerd met 0-4. Een schrale troost waren de mooie complimenten van de ploeg uit Assen.

De Assense dames waren de laatste vijf wedstrijden goed op dreef, het doelsaldo van ACV sprak voor zich: 21-2. Het was duidelijk, AZSV VR1 zou volle bak moeten spelen om een goed resultaat neer te zetten. Nadat pupil van de week Roos de wedstrijd had geopend, begon AZSV VR1 sterk aan de wedstrijd. De eerste vijftien minuten waren voor AZSV VR1. Door een ongelukkig moment van keepster Vera kwam ACV VR1 eenvoudig op een 0-1 voorsprong. Niet veel later werd het 0-2 door wederom een persoonlijke fout.

Desondanks bleef AZSV VR1 voetballen en kreeg mogelijkheden om de aansluitingstreffer te scoren. Het ontbrak AZSV VR1 echter aan geluk waardoor het bij rust 0-2 was terwijl AZSV VR1 de betere ploeg was. Na rust ging AZSV VR1 op zoek naar de 1-2. De tweede helft ging gelijk op. Het tempo lag hoog en het spel golfde op en neer. Af en toe ging het er grimmig aan toe en de 78-jarig scheidsrechter had er zijn handen vol aan. Uiteindelijk wist ACV nog twee keer te scoren waardoor het een 0-4 nederlaag werd voor de Aaltense dames, een enigszins geflatteerde uitslag gezien het wedstrijdverloop.

De trainer en speelsters van ACV gaven na afloop aan dat ze AZSV VR1 de beste ploeg vonden waartegen ze tot nu toe hadden gevoetbald. Mooie complimenten maar helaas koopt AZSV VR1 daar weinig voor.

Meer berichten