Spannende wedstrijd eindigt in gelijkspel voor korfbal Aladna

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel zijn de zaalcompetitie begonnen met een gelijkspel. De thuiswedstrijd tegen Wiko eindigde na een spannende slotfase in 11-11.

Het duurde even voordat het eerste doelpunt in de wedstrijd werd gescoord maar toen na acht minuten spelen Aladna/De Issel op een 1-0 voorsprong kwam ging het scoren vrij snel. In korte tijd nam Aladna/De Issel een comfortabele 5-1 voorsprong. Tegenstander Wiko kwam via twee strafworpen terug tot 5-3 en bij rust was de stand zelfs teruggebracht tot slechts een doelpunt verschil, 6-5.

Aan het begin van de tweede helft trok de ploeg uit Winterswijk de stand gelijk om vervolgens een 6-8 voorsprong te nemen. Aladna/De Issel had het in die fase van de wedstrijd even moeilijk maar kwam daarna knap terug tot 8-8. Wiko kwam, nadat Aladna/De Issel een 10-8 voorsprong had genomen, terug tot 11-11 waarna er een spannende slotfase volgde. Aladna/De Issel kreeg in de laatste twee minuten spelen enkele mooie kansen en een strafworp om de wedstrijd te beslissen maar slaagde er niet in de bal door de korf te krijgen. Omdat ook Wiko niet meer wist te scoren eindigde het duel onbeslist, 11-11.

Meer berichten