De Hofnar Ds 1 neemt slechts één punt mee naar Aalten

AALTEN - De De Hofnar-Bovo dames mochten weer! Een lekker potje volleyballen tegen een ploeg die één plekje boven het team uit Aalten stond op de Nevobo ranglijst. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Ondanks dat de Aaltense dames ervoor hebben geknokt gingen ze slechts met één punt naar huis, de uitslag was 3-1.

De meiden van de Hofnar-Bovo hadden veel zin in de wedstrijd. Afgelopen week was er een stijgende lijn te zien in het spel van de De Hofnar-Bovo dames. Ze stonden te popelen om de stijgende lijn voort te zetten en hopelijk wat punten mee te kunnen nemen naar Aalten. In de eerste set werden de eerste punten meteen gepakt door de meiden van de Hofnar-Bovo. Na de eerste paar punten kwam SSS terug en waren beide teams aan elkaar gewaagd. De meiden uit Barneveld hadden een sterke service pass als antwoord en verdedigden goed. De Aaltense ploeg zakte wat terug en SSS scoorde meer. SSS sleepte de eerste set binnen met een eindstand van 25-20.

De tweede er derde set leken veel op de eerste set. Er werd hard gevochten voor elke bal, maar SSS speelde net iets sterker. De Hofnar-Bovo kwam dichtbij, maar SSS trok aan het langste eind. De eindstand van de tweede set was 25-21 en de ook derde set eindigde met 25-21.

De vierde set was De Hofnar-Bovo dames 1 erop gebrand om de set binnen te slepen om nog één punt mee te kunnen nemen naar Aalten. Koppen omhoog, een peptalk van Harmen en de vierde set was aan. Er werd wederom hard gevochten aan de kant van De Hofnar-Bovo en er werden mooie ballen gescoord. Dit leverde in de vierde set een eindstand op van 20-25. Ondanks het verlies heeft De Hofnar-Bovo dames 1 het gevoel van de vierde set meegenomen naar Aalten.

Volgend weekend staat voor De Hofnar-Bovo dames geen wedstrijd op het programma. Ze kunnen dus twee weken hard trainen voor de thuiswedstrijd die op 25 november tegen Ecare Apollo 8 dames 2 wordt gespeeld. Om 18.00 uur klinkt dan het fluitsignaal.

Meer berichten