De Dorcas-vrijwilligers. Foto: PR
De Dorcas-vrijwilligers. Foto: PR

Dorcas-winkel zoekt collega's

AALTEN - De Dorcas winkel in Aalten is op zoek naar vrijwilligers. Om informatie te geven over het werk bij Dorcas is op woensdag 22 november een informatie/inloop avond gepland van 18.30 tot 20.00 uur.

Dorcas winkel Aalten is niet meer weg te denken uit de Achterhoek maar ook niet bij veel vrijwilligers, die iets van hun tijd geven aan hen die het minder hebben dan de meeste Nederlanders. Dorcas realiseert zich dat het een druppel op de gloeiende plaat is, maar niets doen is volgens Dorcas geen optie omdat zij constateert dat er steeds meer brandhaarden wereldwijd en dichterbij aan de orde zijn.

Dorcas wil hier graag helpen en proberen meer druppels te laten vallen, daar waar het nodig is. Daar zijn mensen, vrijwilligers bij nodig. Daarom is Dorcas op zoek naar vrijwilligers die hierbij willen helpen. Op meerdere afdelingen is ruimte om nieuwe vrijwilligers in te zetten.

Op woensdag 22 november staat een open inloopavond gepland van 18.30 tot 20.00 uur, de koffie en thee staat dan klaar. Iedereen is welkom met familie, buren of vrienden om een kijkje te nemen in de winkel en achter de schermen en om zich te informeren over hoe Dorcas Winkel Aalten werkt. Wellicht komen bezoekers tot de conclusie dat zij ook een druppel kunnen zijn en energie en tijd kunnen vrijmaken om de schouders te zetten onder dit mooie doel.

Waar het oorlog is zijn slachtoffers en vluchtelingen. Waar mensen zijn zijn zieken. Waar kinderen zijn zijn leerstof en scholen nodig. Waar ouders sterven is opvang nodig. Waar droogte is, is water nodig. Waar natuurrampen zijn is hulp nodig, waar eenzaamheid is is zorg nodig. Dorcas zet zich breed en wereldwijd in en helpt ongeacht ras of religie.                        

reageer als eerste
Meer berichten