Janet Buiting van Altijd Bloemen laat haar jonge klant Ruben ruiken hoe heerlijk de rozen geuren. Foto: Lydia ter Welle
Janet Buiting van Altijd Bloemen laat haar jonge klant Ruben ruiken hoe heerlijk de rozen geuren. Foto: Lydia ter Welle

Rozenweekend bij Altijd Bloemen

AALTEN – Janet Buiting en haar team van Altijd Bloemen aan de Haartsestraat 20 in Aalten bereiden zich voor op hun 'Rozenweekend', op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 november. "Eigenlijk zijn we aanstaand weekend even 'Altijd Rozen' in plaats van 'Altijd Bloemen'. En bij ons begint het weekend dan al op donderdag, om lekker lang te genieten!", lacht Janet.

Door Lydia ter Welle

Tijdens het Rozenweekend heeft Altijd Bloemen meer dan 50 verschillende rozen in de aanbieding. Janet: "Met daarbij ook minstens twintig verschillende soorten Ecuador rozen. Dat zijn die prachtige dikke, volle rozen, in de meest schitterende kleuren. En geuren, want we hebben ook heerlijk geurende rozen!"
Voorgaande jaren waren er in het Rozenweekend ook heel bijzondere rozen verkrijgbaar, zoals de Rainbow-roos, in regenboogkleuren of de 'Glow in the Dark'-rozen. Ook dit jaar belooft Altijd Bloemen weer veel bijzonders, en met allerlei aantrekkelijke aanbiedingen.
Klanten kunnen tijdens het Rozenweekend in de winkel een briefje invullen om kans te maken op een prachtig boeket rozen. "Voorheen verlootte ik vaak zo'n boeket via Facebook, maar nu doe ik dat eens een keer in de winkel", aldus Janet, die bovendien in dit Rozenweekend voor elke klant een gratis roos heeft klaar staan.

reageer als eerste
Meer berichten