Marion Bauhuis exposeert bij Foto 21

Undine. Foto: Marion Bauhuis
Undine. Foto: Marion Bauhuis (Foto: Karin Stronks)

BREDEVOORT - Marion Bauhuis exposeert van 16 september tot en met 29 oktober bij galerie Foto 21 op 't Zand in Bredevoort. De galerie is open van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van 27, 28 en 20 september.

Marion Bauhuis laat in de expositie Bloeiselen een selectie van haar werk van de afgelopen 15 jaar zien. De fotobeelden van Marion Bauhuis gaan over de kwetsbaarheid van het leven. In de beelden zie je haar zoektocht naar een innerlijke werkelijkheid terug.
De verborgen emoties, angsten, mysteries en dromen geeft ze weer in een schilderachtige en gelaagde stijl die een sfeer van verstilling in zich draagt.
Zij schildert met foto's. Haar palet bestaat uit foto's van de natuur en in het bijzonder van haar eigen besloten tuin met de veelheid aan planten en bloemen.
De zelfportretten en het meisje, kind, jonge vrouw, als haar alter ego, vormen eveneens een onuitputtelijke inspiratiebron. Het model Elke is haar muze en je ziet haar veranderen van een kind in een jonge vrouw.
Herinnering en vergankelijkheid, spiritualiteit, het vrouw-zijn, de eigen kindertijd en de natuur in al haar organische diversiteit vormen de thematische draden.

Marion Bauhuis (Aalten 1957) studeerde van 1995 tot 2000 aan de Hogeschool voor de Kunsten, afdeling Vrije Kunst in Arnhem. Zij heeft deelgenomen aan diverse exposities en kunstroutes in binnen- en buitenland. Naast autonoom kunstenaar is zij tevens werkzaam als docent fotografie en photoshop.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221749&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=aaltensnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=709,712" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>