Veerle van de Kamp derde van Nederland

Veerle van de Kamp derde van Nederland. Foto: PR
Veerle van de Kamp derde van Nederland. Foto: PR

AALTEN - Veerle van de kamp is afgelopen weekend bij het Nederlands Districts Jeugd Kampioenschap derde geworden van Nederland.

Veerle had zich voor dit tennistoernooi weten te plaatsen door in juni districts jeugd kampioen te worden. Deze wedstrijden vonden plaats in Tiel. Alle distictsjeugdkampioenen werden daarna door de KNLTB uitgenodigd om te kijken wie de nieuwe titel District Jeugd Kampioen, een jaar lang mag dragen. De wedstrijden vonden plaats in een tenniscentrum in Den Haag en hadden plaats verdeeld over twee dagen. Op zaterdag moest Veerle twee wedstrijden spelen en winnen om door te dringen tot de halve finale op zondag. Zij wist de halve finale niet te winnen maar werd ze wel derde.

Het toernooi zou eigenlijk op gravel gespeeld worden maar door het slechte weer moest er op zaterdag uitgeweken worden naar de binnenbanen van het tennispark. Op zondag kon er gelukkig wel gespeeld worden op de gravelbanen.

15 reacties
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221749&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=aaltensnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=709,712" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>