Léon te Winkel, zijn vrouw Suzanne te Winkel en de kinderen, in de showtuin. Foto: Kyra Broshuis
Léon te Winkel, zijn vrouw Suzanne te Winkel en de kinderen, in de showtuin. Foto: Kyra Broshuis

Alles onder één dak bij Sierbestratingsplein Aalten

AALTEN - Het zijn drukke tijden voor Léon te Winkel en zijn team van medewerkers. Het buitenleven is enorm in trek en dat merken ze. Bij het bedrijf aan de Dinxperlosestraatweg 63 in Aalten is goed te zien wat er allemaal mogelijk is.

Door Kyra Broshuis

"Wij bieden alles op buitengebied", vertelt Léon, "en het mooie is dat we zelf ook alles kunnen maken. We hebben een timmerman en een metselaar in dienst, naast de hoveniers, die hun vak uitstekend verstaan. Dat vind ik erg belangrijk, een hovenier is immers geen timmerman of metselaar. De klant heeft bij ons één contactpersoon, dat ben ik, en wij regelen verder alles."

Uitgebreid assortiment
Vooral overkappingen van het geliefde Douglas hout zijn erg gewild momenteel. "Steeds meer mensen maken van hun tuin een tweede woonkamer of keuken. Daar hoort natuurlijk een overkapping bij die echt bij het huis past. Ook wat sierbestrating betreft zijn de mogelijkheden enorm. Hier hebben we zo'n 450 soorten liggen maar we kunnen wel duizend verschillende soorten leveren." De laatste tijd zijn vooral de keramische tegels erg in trek. Het assortiment bestaat verder uit tuinhuizen, dierenverblijven, tuinhout, erfafscheidingen (o.a. schuttingen), tuinverlichting en (kunst)gras.

Van ontwerp tot eindresultaat
Bij SierbestratingspleinAalten worden de klanten deskundig geadviseerd voor de inrichting van het buitenterrein. "Uiteraard ontwerpen we ook zelf. Omdat we alle mogelijkheden in huis hebben, inclusief alle denkbare machines, hebben we alles in eigen beheer. Dat werkt prettig, voor ons maar zeker ook voor onze klanten. Op deze manier kunnen we een zeer compleet plaatje aanbieden."

Onderhoud
Naast het Sierbestratingsplein blijft Léon ook erg druk met het hovenierswerk, dit wordt verzorgd door Te Winkel Services, het bedrijf waar het allemaal mee begon. "We hebben ruim honderdvijftig vaste klanten voor het onderhoudswerk in de tuin. Daar is steeds meer vraag naar. Mensen willen van hun tuin genieten maar zien op tegen groot of periodiek onderhoud, ook daarvoor kunnen ze bij ons terecht tegen scherpe prijzen."

SierbestratingspleinAalten én Te Winkel Services zijn gevestigd aan de Dinxperlosestraatweg 63 in Aalten.


sierbestratingspleinaalten.nl

tewinkelservices.nl

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221749&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=aaltensnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=709,712" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>