Meike Ubbink. Foto: PR
Meike Ubbink. Foto: PR

Zangeres Meike Ubbink op zondag 30 juli bij Ankomm'n

WINTERSWIJK - Meike Ubbink, 17 jaar, uit Bredevoort, komt op zondag 30 juli van 15.00 tot 17.00 uur optreden bij gastgalerij Ankomm'n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk.

Meike heeft één grote passie en dat is muziek. Op haar twaalfde ging ze op zangles bij Sandra Vanreijs. Al vrij snel deed ze mee met verschillende talentenjachten. Op 13-jarige leeftijd won ze de Artez Raw Diamond Award en een jaar later Dinxper Got Talent.

In 2015 heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en gaf ze zich op voor The Voice Kids. Ze bracht het tot de Battles, een knappe prestatie. In de Blind Auditions vertolkte ze het nummer 'Woman' van Anouk. Marco Borsato en Angela Groothuizen wilden Meike graag in hun team, waarna Meike koos voor Team Angela. Na aanleiding van haar deelname aan The Voice Kids werd ze benaderd voor de talentenklas van Babette Labeij Music Academie te Amsterdam. Een aantal keren heeft ze opgetreden met het Babette Labeij Choir, onder andere in Ahoy tijdens het ABN-AMRO tennistoernooi , en tijdens de uitreiking van de TV-Beelden.
Meike treedt in de regio regelmatig op. Vorig jaar nog trad ze op met Crescendo Ratum tijdens hun jubileumconcert Briljant in theater de Storm. Tevens was ze één van de solisten van rockpopera The Jouney, die te zien was bij RTV Slingeland. Ze heeft een breed repertoire. Ze zingt onder andere nummers van Anouk, Adèle, Duffy, Amy Winehouse en andere artiesten waarvan ze zich de nummers geheel eigen maakt.
Haar grote droom was een eigen single. Dit jaar wist ze dat te realiseren. Ze kreeg de kans om haar nummer op te nemen in de TCC-studio in Veenendaal, onder begeleiding van Dennis en Daniël van der Molen. De muziek van haar nummer is geschreven door Tim Nijenhuis die ook de gitaarpartij voor zijn rekening nam. In maart was de release van haar nummer: 'Wat ik voel voor jou'.
Op zondag 30 juli van 15.00 – 17.00 uur bij gastgalerij Ankomm'n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle. Entree vrij, een gift in hoge hoed welkom.

Meer berichten