Jubilaris Erwin Koskamp wordt in het zonnetje gezet. Foto: PR
Jubilaris Erwin Koskamp wordt in het zonnetje gezet. Foto: PR

Erwin Koskamp 25 jaar in dienst bij Holaras

AALTEN - Afgelopen donderdag werd, in de tot feestzaal omgebouwde showroom van Holaras, het jubileum van Erwin Koskamp gevierd.

Erwin was op 13 juli 25 jaar onafgebroken in dienst bij Holaras / Hoopman Machines B.V. Hij werd toegesproken door algemeen directeur Henk Korten van Hoopman Bedrijven. Hij memoreerde dat het steeds zeldzamer wordt dat iemand voor lange tijd zijn krachten geeft aan hetzelfde bedrijf. Als bedrijf mag Holaras zich gelukkig prijzen dat het aan een jubilaris nog extra aandacht maf, wil en kan schenken. "Trouwe en vakbekwame mensen verdienen dat. Vanmiddag hebben we zo'n werknemer is ons midden", zo luidden de woorden van Henk Korten. Namens de directie kreeg de jubilaris enkele cadeaus, een daverend applaus van de aanwezigen en uiteraard bloemen. Het heuglijke feit werd op feestelijke wijze gevierd met een hapje, een drankje en sfeermuziek.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221749&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=aaltensnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=709,712" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>