Foto: PR
Foto: PR

Kratten stapelen op eerste AaltenDag

AALTEN - De eerste AaltenDag, van een serie van vier donderdagen, in 2017 is op donderdag 20 juli. Met activiteiten door het hele centrum en terug van weggeweest: het kratten stapelen.

Op de AaltenDagen is er weer een gevarieerde braderie, aangevuld met kinderspektakel, straatacts, dans en muziek. Er is een kinderrommelmarkt met springkussen, schminken en meer activiteiten rond de Markt. Kinderen kunnen zich aanmelden voor de rommelmarkt-nieuwsbrief via www.aaltendagen.com. Voor de voetbalclinic van Martijn Meerdink op donderdag 3 augustus kunnen basisschoolkinderen zich opgeven via info@sap-aalten.nl. Nieuw en toch net als vroeger is het kratten stapelen. Jongerencentrum Atlantic zal het nieuw leven inblazen op de eerste en tweede AaltenDag. De modelspoorbaan is ook te zien zijn op 20 en 27 juli. Alle avonden van de AaltenDagen is er volop livemuziek in de cafés en op de Markt. Alle dagen is de toegang vrij.

Beste Grillmaster
Op de tweede AaltenDag, donderdag 27 juli, zullen bij café Schiller verschillende teams strijden om de titel 'Beste Grillmaster van Aalten'. Er kunnen nog een aantal teams meedoen.


www.AaltenDagen.com

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221749&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=aaltensnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=709,712" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>