AZSV speelt tegen De Graafschap

AALTEN - Het eerste elftal van AZSV speelt op dinsdag 18 juni een oefenwedstrijd tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Villekamp in Aalten en begint om 19.00 uur.

De ploeg van trainer Dennis van Toor mag tegen de superboeren aantreden omdat dit de hoofdprijs van de Achterhoek Cup was. AZSV wist voor het eerst in de geschiedenis deze Cup te winnen door Concordia Wehl in de finale met 6-3 te verslaan.

AZSV adviseert supporters om op de fiets te komen, op het parkeerterrein van Villekamp kan de auto niet worden geparkeerd. Alleen houders van een invalidenparkeerkaart en supporters van De Graafschap krijgen toegang tot de AZSV parkeerplaats. Voetballiefhebbers die de vriendschappelijke wedstrijd willen bijwonen kunnen in de voorverkoop kaarten aanschaffen bij Sportshop Navis. Kinderen en jongeren onder de achttien jaar en 65-plussers betalen 3,- euro voor een kaartje, voor achttien-plussers is de entreeprijs 6,- euro.

AZSV heeft onder leiding van trainer Dennis van Toor op 11 juli de training al weer hervat om zich voor te bereiden op deze vriendschappelijke wedstrijd tegen De Graafschap. Na vier trainingen hoopt het Aaltense elftal, als winnaar van de Achterhoek Cup, klaar te zijn voor deze oefenwedstrijd. Op 1 augustus begint de voorbereiding op de competitie in de hoofdklasse B.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221749&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=aaltensnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=709,712" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>