Flavoured Ink. Foto: PR
Flavoured Ink. Foto: PR

Verrassende muziek bij Zomerconcert

BREDEVOORT - Verrassende muziek is te horen op 23 juli tijdens Zomerconcert in Bredevoort. De formatie Flavored Ink speelt op deze zondag in het centrum van het vestingstadje.

Flavoured Ink doet haar naam eer aan. De vierkoppige formatie brengt prachtig geschreven teksten overgoten met de smaak van onder andere rauwe blues, hartverscheurende soul en verhalende country. Voor een ieder die houdt van een warm en niet alledaags stemgeluid in combinatie met de klanken van piano, contrabas, gitaar, mondharp, banjo, mandoline en accordeon, is een optreden van dit viertal een fijne verrassing.

Flavoured Ink zoekt waar mogelijk de originelen van later gecoverde muziekstukken of geven zelf een andere invulling aan de arrangementen Dit levert verrassende muziek op. Het publiek kan zich mee laten voeren met de muziek van de jaren '50 tot heden…

Flavoured Ink bestaat uit Gerard Hegman-Contrabas-Banjo-Mandoline-Zang, Nick Obbink-Gitaar-Zang, Geo Wassink-Piano-Mondharp-Accordeon-Kazoo-Zang, Jacqueline Scheuter-Leadzang.

Het concert is van 12.00 tot 14.00 uur op plein 't Zand in hartje Bredevoort en gaat alleen door bij mooi terrasweer. De toegang is vrij, hoewel er wel met de pet langsgegaan wordt om de kosten te drukken.


www.bredevoort.nu

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221749&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=aaltensnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=709,712" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>