Flavoured Ink speeltop 't Zand in Bredevoort. Foto: PR
Flavoured Ink speeltop 't Zand in Bredevoort. Foto: PR

Flavoured Ink in Bredevoort

BREDEVOORT - Flavoured Ink doet haar naam eer aan. Deze formatie brengt prachtig geschreven teksten overgoten met de smaak van rauwe blues, hartverscheurende soul en verhalende country. De band speelt op zondag 23 juli op 't Zand in Bredevoort.

Voor een ieder die houdt van een warm en niet alledaags stemgeluid in combinatie met de klanken van piano, contrabas, gitaar, mondharp, banjo, mandoline en accordeon, is een optreden van dit viertal een fijne verrassing. Flavoured Ink zoekt waar mogelijk de originelen van later gecoverde muziekstukken of geven zelf een andere invulling aan de arrangementen Dit levert verrassende muziek op.
Flavoured Ink bestaat uit Gerard Hegman, Contrabas-Banjo-Mandoline-Zang; Nick Obbink: Gitaar-Zang; Geo Wassink: Piano-Mondharp-Accordeon-KazooZang; Jacqueline Scheuter: Leadzang.

Het concert is van 12.00 tot 14.00 uur op plein 't Zand in hartje Bredevoort en gaat alleen door bij mooi terrasweer; meer informatie staat op de site. De toegang is vrij, hoewel er wel met de pet langsgegaan wordt om de kosten te drukken.


bredevoort.nu

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221749&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=aaltensnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=709,712" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>