Vakantiebieb voor kinderen

REGIO - Kinderen kunnen in de schoolvakantie meedoen aan het lees- en doeprogramma Vakantiebieb in alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

Wie dacht dat je in de bieb alleen boeken kunt lezen, heeft het mis. Annet Wamelink van Bibliotheek Achterhoekse Poort vertelt: "Dacht je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Fout! Je kunt ze nu ook doen! Wat houdt dat in? Denk aan een tank besturen, stropdassen knopen, kevers verzamelen en glow in the dark drilpudding maken. Wij verzamelden de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en stelden zo de Vakantiebieb-collectie samen voor kinderen om te komen ontdekken. Doe mee met het lees en doe programma bij de Bibliotheek en lees boeken die je aan het knutselen zetten. Spaar stempels door mee te doen aan de verschillende activiteiten. Alle gemaakte werken komen in een expositie in de Bibliotheek te hangen of staan en worden zo getoond aan een groot publiek. Uiteraard ontvang je een uitnodiging voor de officiële opening van jouw bieb-expo op vrijdag 25 augustus.


www.achterhoeksepoort.nl

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221749&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=aaltensnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=709,712" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>