Wethouder Gerard Nijland reikt de prijs uit aan  Hetty Zeilemaker en Henrie van Eerden, eigenaars van De Weeversborch. Foto: Leo van der Linde
Wethouder Gerard Nijland reikt de prijs uit aan Hetty Zeilemaker en Henrie van Eerden, eigenaars van De Weeversborch. Foto: Leo van der Linde

Prijs voor B&B De Weeversborch

LINTELO - Donderdag 8 september reikten de wethouders Nijland van Aalten en Te Gronde van Winterswijk prijzen uit aan toeristische accommodaties in hun gemeente. Bed & Breakfast De Weeversborch in Lintelo, waar de prijsuitreiking plaatsvond, werd eerste in de categorie Bungalow/vakantiehuis van Eropuit in eigen Land. Kom in de Bedstee, een groepsaccommodatie in 't Woold, kreeg de eerste prijs in de categorie Groepsaccommodaties.

Door Leo van der Linde

Eropuit in Eigen Land beoordeelt allerlei accommodaties op het gebied van toeristische verblijven, variërend van bungalows en vakantiehuizen, appartementen, b&b's, groepsaccommodaties, hotels, campings tot locaties voor een dagje uit.

De Weeversborch kreeg de eerste prijs omdat deze accommodatie, van oorsprong een boerderij, uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen, maar ook voor familieweekenden en gezinsvakanties. Op het boerenerf zijn drie verblijven met een eigen privéterras. Eigenaars Hetty Zeilemaker en Henrie van Eerden kregen van wethouder Gerard Nijland een trofee en een certificaat.

Wethouder Gert-Jan te Gronde mocht Dianne Schutte uit 't Woold de trofee en een certificaat uitreiken voor 'Kom in de bedstee'. Een prachtige accommodatie, uitvalsbasis voor de toerist om heerlijk te wandelen of fietsen, of om helemaal niets te doen en alleen maar te genieten. Bij Kom in de Bedstee, de naam zegt het al, kan men ervaren hoe het is om te overnachten in ruime en luxe bedstedes.

Meer berichten