Garage Teerink investeert in toekomst met technische kennis

  Achterhoek Auto

Met de combinatie van een sterke werkplaats en een breed aanbod gebruikte auto's maakt Garage Teerink al decennialang het verschil. Maar stilstand is achteruitgang. Daarom breidt het universele autobedrijf uit Doetinchem haar monteursteam uit met een zeer ervaren en goed opgeleide technicus. 

"Wij willen onze klanten nu en in de toekomst blijven ontzorgen, dus dan moet je je blijven ontwikkelen", vertelt weet André Teerink. "Hybrides, elektrische auto's en geavanceerde elektronica; de autotechniek is sterk in ontwikkeling." Om die reden heeft de garagehouder gekozen om het monteursteam uit te breiden. 

'Geen uitdaging te groot'
En het leveren van hoogwaardig onderhoud, vakkundige reparatie en nauwkeurige storingsdiagnose gaat aan de Boeninksteeg 14 hand in hand met het andere handelsmerk van Garage Teerink: de gemoedelijkheid van een dorpsgarage. "Normaal doen en klaar staan voor onze klanten, dat is en blijft essentieel voor ons."

In de werkplaats zijn naast auto's van alle types ook grotere en zwaardere campers en bedrijfswagens welkom. Dit 'geen uitdaging te groot' zit in het DNA van het bedrijf, waarvan de historie teruggaat tot de jaren '50, toen de vader en oom van André Teerink zich vooral bezighielden met landbouwvoertuigen.

Plannen van bandenwissels
Met de herfst en winter op komst wordt in Doetinchem al voorbereiding getroffen op de wissel naar winterbanden. "Om te zorgen dat al onze klanten ook bij slecht weer veilig op weg kunnen, zijn we in overleg al gestart met het plannen van de bandenwissels. Uiteraard slaan we de zomerwielen op voor onze klanten." 

Bij Garage Teerink staan altijd diverse occasions van vele soorten, merken, bouwjaren en prijsklassen klaar. "Deze week hebben we onze voorraad weer uitgebreid met 12 auto's, waarbij het vrijwel altijd origineel Nederlandse auto's zijn. Ik vind het heel belangrijk dat de kwaliteit en historie van een auto te traceren is." De constante voorraad van rond de 50 auto's (!) is te vinden via www.garageteerink.nl.  (BJK)
 

Meer berichten