Auto Service Venderbosch: liefhebbers voor liefhebbers

  Achterhoek Auto

Autorijden mag ook leuk zijn! Dat weten ze als geen ander bij Auto Service Venderbosch. Als echte autoliefhebbers bevat de collectie kwaliteitsoccasions ook altijd een aantal auto's met een hoge fun factor. Nu staan bijvoorbeeld 10 cabrio's klaar om het voorjaar tegemoet te rijden.

Het team van het universele autobedrijf uit Halle (aan de Dorpsstraat 2) bestaat louter uit mensen met een passie voor auto's. En dat straalt uit op de onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan klantenauto's in de werkplaats en zeker ook op de occasionvoorraad.

"We hebben momenteel drie generaties Mercedes-Benz SL cabriolets staan. Van een exemplaar uit 1977 tot aan een moderne uit 2015. Stuk voor stuk prachtige auto's. Daar kan ik zelf ook heel erg van genieten", vertelt Luuk Hendriksen, mede-eigenaar van Auto Service Venderbosch en occasionspecialist.

De collectie bevat momenteel ook een dakloze Chevrolet Corvette, het Amerikaanse icoon, maar bijvoorbeeld ook een typisch Britse MG. "We lopen nog wel eens aan tegen iets bijzonders en als de kwaliteit van de auto ons aanstaat, dan aarzelen we niet. Dat we nu 10 cabrio's hebben staan is niet gepland. Het gebeurt gewoon…"

Die passie voor auto's helpt Luuk ook om voor zijn klanten net dat ene speciale liefhebbersexemplaar te vinden. "Dat ik zelf ook van bijzondere auto's houd, helpt bij het zoeken voor klanten. Om de écht mooie exemplaren te vinden moet je de details van zo'n auto wel kennen."

Een cabriolet of (sport)auto voor de leuke ritten is bereikbaar voor heel veel mensen. Voor rond de 6000 euro staat in Halle een klassieke MG, een moderne Peugeot en bijvoorbeeld ook een Smart Cabrio.

Niet alleen voor de aanschaf, maar ook voor onderhoud en reparatie is Auto Service Venderbosch een betrouwbare partij. "Wij willen voor onze klanten hét aanspreekpunt zijn op het gebied van auto's en mobiliteit", besluit Luuk Hendriksen. (BJK)

Meer berichten