Ook vanuit Limburg weten ze Garage Teerink te vinden

  Achterhoek Auto

In de Achterhoek is Garage Teerink al decennialang een gekende naam, maar de auto's en de handelswijze van André Teerink rijkt nog verder. Opvallend veel mensen uit Limburg vinden aan de Boeninksteeg 14 te Doetinchem de gedroomde gebruikte auto. 

"Opvallend veel mensen uit de regio Arnhem en uit Limburg vinden hier hun volgende auto. En ik weet niet precies waarom, maar ik vind het een mooi compliment", lacht André Teerink. "Natuurlijk hebben we daarnaast veel klanten uit de Achterhoek."

De vaste - en soms dus ook verre - klantenkring kan terecht voor de combinatie van een sterke werkplaats en een breed aanbod gebruikte auto's. En dit alles in een prettige sfeer. "We willen een dorpsgarage blijven met de Achterhoekse gemoedelijkheid en nuchterheid."

'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' zit in het DNA van Garage Teerink, waarvan de historie teruggaat tot de jaren '50, toen de vader en oom van André Teerink zich vooral bezig hielden met landbouwvoertuigen. Vanaf 1991 kwam het inmiddels autobedrijf geleidelijk in handen van André.

De breed georiënteerde voorraad van kwaliteitsoccasions is één van de pijlers. "We hebben altijd minimaal 50 auto's staan van allerlei merken, modellen en prijsklassen. Met stuk voor stuk een kloppende historie en goed voor jarenlang rijplezier", vat de eigenaar samen.

Dat collega autobedrijven ook uit de voorraad van Garage Teerink kopen zegt veel over de kwaliteit. "We zijn natuurlijk ook aangesloten bij de Bovag. Veel van onze klanten kiezen tegenwoordig voor de zekerheid van de Bovag pechhulp- en autoverzekering."

De werkplaats is zo opgezet dat ook campers en bedrijfswagens door de deur en op de hefbruggen passen. "Eigenlijk alle auto's, campers en lichte bedrijfswagens kunnen we aan met onze moderne kennis en apparatuur. Ons team van 7 mensen staat zes dagen in de week klaar voor u", besluit André Teerink. (BJK)

Meer berichten